Брат и сестра смуковисцидоза или т.нар. кистозна фиброза могат да умрат,

...
Брат и сестра смуковисцидоза или т.нар. кистозна фиброза могат да умрат,
Коментари Харесай

Брат и сестра с муковисцидоза не могат да си поделят играчките, защото могат да ги убият

Брат и сестра смуковисцидоза или т.нар. кистозна фиброза могат да умрат, в случай че споделят играчки заради риска от зараза, разкриха техните родители.

Сиена Уудс на две годинки и Ноа Уудс, на една, не могат да се целунат един различен, само че очарователните брат и сестра трудно се разделят, оповестява dailymail.co.uk.

``
реклама

Майка им Шелби Уудс, на 25 година, от Буршоу, Ланкашир, би трябвало да чисти всичко с дезинфектант и да не разреши на децата си да играят в пясъчници. Нелечимото положение визира вътрешните органи, изключително белите дробове и храносмилателната система, като ги запушва с гъста, лепкава слуз.



Страдащите от муковисцидоза са рискови един за различен заради кръстосано заразяване

„ Трудно е да спрем Сиена и Ноа да бъдат дружно. Това ме натъжава, че не могат да бъдат толкоз любящи един към различен. Позволяваме им да се прегръщат, само че им е неразрешено да се целуват поради риска от кръстосана зараза. Има възможност да не могат да се борят с нея и в действителност да умрат ", споделя майката.

„ Те имат обособени бутилки с маркови питиета, обособени принадлежности за хранене и купи, когато ядат. Трябва да ги виждам непрекъснато. Не им е разрешено да играят в пясъчници или да скачат в локви поради риска от спори ", споделя още тя.



Сиена и Ноа са били диагностицирани с муковисцидоза - положение, което редуцира живота, малко откакто са родени.

Повече от 10 000 души във Англия го имат и сега няма лек. Половината от хората във Англия с нея ще умрат, преди да са на 31 години.

Превод: " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 25 секунди) Рейтинг: 2942 | Одобрение: 1412 Мили Петльо, няма такава диагноза "смуковисцидоза "! Виж си първото изречение от дописката и го поправи, че да не се излагаме през чЮждите кокошки в курника!  Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР